Soooph

soooph

Geboorte

Geboortefotografie

Als er één bijzonder moment is in je eigen leven, dan is het de geboorte van je kindje. Hoe bijzonder is dat om dat vast te laten leggen? Voor jullie zelf om op terug te kunnen kijken en later, voor je kindje.

Ik leg alle emoties van dat moment vast, het opvangen van de weeën, het vasthouden van elkaars hand, foto’s van inspanning en vermoeidheid, maar ook de bevalling zelf. Het zijn vooral foto’s waarop emoties te zien zullen zijn.

Worden dit geen indiscrete foto’s? Nee hoor, ik fotografeer vanaf een discreet perspectief en ik zet de foto’s om naar zwart-wit, waardoor er nog meer aandacht is voor emoties en interactie. Het is ook de manier van fotograferen die ertoe doet. Ik fotografeer jou als vrouw die hard aan het werk is om een kind op de wereld te zetten.

Ik maak een fotoserie van al die bijzondere momenten. En natuurlijk realiseer ik mij dat een geboorte een intiem moment is. Ik ben erbij, maar houd mij op de achtergrond. Ook gebruik ik enkel het aanwezige licht, en geen flitslicht. 

Vooraf maken we eerst uitgebreid kennis met elkaar. Het is fijn om elkaar eerst een beetje te leren kennen, om te weten of het klikt en of het contact prettig voelt. Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend, het geeft je de kans je vragen te stellen en je verwachtingen kenbaar te maken. Het is niet nodig om direct een beslissing te nemen. Dat kan later! Neem hiervoor gerust de tijd.

Geboortefotografie

Ben je enthousiast en wil je meer weten?

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak als je benieuwd bent naar geboortefotografie. Dan kan ik je meer vertellen over mijn manier van werken en al je vragen beantwoorden. 

Portfolio

Scroll to Top