Soooph

soooph

Over Soooph

Ik ben Sophie.
Sommigen noemen mij Soooph.

Ik ben moeder van drie dochters en woon samen met mijn man en jongste dochter in Rhenen. Onze oudste twee dochters studeren en wonen op kamers.

Ik fotografeer al sinds het moment dat ik als tiener de oude spiegelreflexcamera van mijn opa kreeg. In de loop van de jaren heb ik mij steeds verder ontwikkeld. Door het volgen van verschillende cursussen, zoals bijvoorbeeld op het gebied van bruidsfotografie, belichtingstechnieken en door het opdoen van veel ervaring.

Met mijn man en kinderen reis ik het liefste de wereld over. Samen avonturen beleven. Natuurlijk gaat mijn camera mee. Kleurrijke markten, maar ook het dagelijkse straatbeeld in exotische landen bieden volop inspiratie. Dichterbij huis haal ik mijn inspiratie uit het alledaagse. En dat is altijd handig als je drie dochters hebt.

Blog
Over Soooph

Uitgangspunt voor mij is om die ander blij te maken met mooie beelden.

Door mijn fotografie kan ik iets voor anderen betekenen. Mijn uitgangspunt is altijd om die ander blij te maken met mooie beelden. Met mijn fotografie kan ik ook anderen helpen. Jarenlang heb ik mij ingezet als fotograaf voor Stichting Still. Een organisatie die kosteloos fotoreportages verzorgt aan ouders van stilgeboren kindjes. Hier heb ik als mens veel van geleerd. En dat breng ik nu mee in mijn werk. Dit was voor mij ook een reden om als uitvaartfotograaf aan de slag te gaan. Een afscheid vastleggen doe ik met liefde. Ik weet hoe waardevol het voor nabestaanden is om met beelden terug te kunnen kijken op het moment van afscheid. Dat is voor mij een eervolle taak. En dat doe ik graag. In de loop van de jaren heb ik voor veel bedrijven gefotografeerd. Sommige foto’s zijn gepubliceerd in de kleurenbijlage van het Financieel Dagblad, het fotovakblad Zoom, of op grote reclameborden langs de weg. Deze veelzijdigheid maakt mijn werk als fotograaf zo boeiend. 

Scroll to Top