Soooph

soooph

Uitvaart

Uitvaartfotografie

Wil je het afscheid of uitvaart van een dierbare liefdevol in beeld laten brengen? Als ervaren uitvaartfotograaf help ik je graag. Een afscheid of uitvaart is bij uitstek de plek waar liefde zichtbaar wordt. Liefde, troost en verbinding met elkaar. Dat zijn intieme en persoonlijke momenten. Die leg ik voor je vast.

Ik beweeg mij met warmte en betrokkenheid rondom het afscheid. Ik zorg voor een persoonlijke fotoreportage. In overleg bespreken we of ik enkel de uitvaart vastleg of ook de momenten van afscheid op de dag(en) er voor. Door mijn jarenlange ervaring kan ik goed aanvoelen wat nodig is in bepaalde situaties. Ik ben bijna onzichtbaar aanwezig, maar wel steeds op de juiste momenten en op de juiste plek.

Ik zorg standaard voor een stijlvol album met daarin een selectie van alle persoonlijke en dierbare momenten van de dag van het afscheid. Alle geselecteerde en bewerkte foto’s worden ook geleverd op een USB stick. Samen met het album is dit een troostrijke herinnering, voor nu, of voor later.

Heb je vragen of wil je gewoon een keer verder praten ? Bel gerust, dan vertel ik je graag meer over mijn mooie werk als afscheidsfotograaf.

Afscheidsfotografie

Tijdens een afscheid wordt liefde en verbinding zichtbaar. 

Afscheidsfotografie
Afscheidsfotografie
Afscheidsfotografie
Scroll to Top