Soooph

soooph

Bruiloft

Ja! Ik wil

Gaan jullie trouwen? Leuk! Gefeliciteerd! Ik leg met liefde jullie trouwdag vast. Willen jullie beelden die laten zien hoe het echt was? Ik zorg voor spontane en ongedwongen foto’s van jullie twee, samen met jullie gasten. Vanaf het moment dat jullie je ‘s ochtends klaarmaken, tot en met de ontlading op het afsluitende feest… ik beweeg mij geruisloos tussen alle mensen door om op die manier de onverwachte tranen van oma, of de coole dansmoves van je collega of de giechelende vriendinnen op beeld te kunnen vangen. 

Wat ik doe met mijn bruiloftfotografie is duidelijk: ik leg de liefde vast, met aandacht voor emoties en interactie. De foto’s die jullie ontvangen zijn in echte kleuren en in stijlvol zwartwit. Foto’s waar de emotie van af spat en waarin de sfeer voelbaar is! Natuurlijk horen daar ook de sfeerbeelden bij, van mooie details en de bloemen Het plaatje maak ik compleet. Ik zorg voor foto’s die het verhaal van jullie dag laten zien. Ik leg de herinnering vast, voor nu en voor later.

Bij het kennismakingsgesprek neem ik graag samen met jullie de planning door. Voor mij is een bruiloft een bekende routine. Best handig toch? Door mijn ervaring kan ik hierdoor goed met jullie meedenken. En mochten jullie er behoefte aan hebben, ik kan fijne leveranciers aanraden die jullie trouwdag net dat ene extraatje kunnen geven.

Laten we een afspraak maken!

Wat kunnen jullie verwachten?

Bekijk hier mijn portfolio!

Bruiloft fotografie

Twee fotografen

Willen jullie een tweede fotograaf op je bruiloft? 
Dat kan ook! Want hoe tof is dat, twee fotografen op je bruiloft, zodat je geen enkel moment hoeft te missen. Ik heb een fijne collega fotograaf waar ik vaak mee samen werk.  Tijdens de voorbereiding op jullie trouwdag verdelen we ons over de locaties, zodat we er bij zijn als jullie je allebei klaarmaken voor deze grote dag. Dit levert persoonlijke plaatjes op.

De rest van de dag leggen we alle bijzondere momenten vanuit verschillende perspectieven vast. We zijn goed ingespeeld op elkaar en vullen elkaar goed aan. Dat is heel fijn. Dit levert een compleet beeld op van jullie bruiloft en jullie mensen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een gedeelte van de dag een tweede fotograaf te laten komen. Nieuwsgierig? 

Videograaf

Bewegende beelden geven net weer een andere ervaring dan foto’s. Willen jullie een korte film van je bruiloft, met daarop alle bijzondere momenten sfeervol vastgelegd? Ik werk samen met een fijne videograaf. Informeer naar de mogelijkheden.

Tarieven bruidsfotografie

BRONZE

6 uur fotografie
meer dan 200 foto’s
luxe album 20-20 cm
15 spreads

1495 euro

SILVER

8 uur fotografie
meer dan 250 foto’s
luxe album 25-25 cm
15 spreads

1745 euro

GOLD

10 uur fotografie
meer dan 300 foto’s
luxe album 25-25 cm
15 spreads

1995 euro

MEEST GEKOZEN!

DIAMOND

12 uur fotografie
meer dan 350 foto’s
luxe album 25-25 cm
15 spreads

2245 euro

Bruiloft fotografie
Bruiloft fotografie

Eventueel aan te vullen met:

Let's get in touch!

Hebben jullie vragen, ideeën en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden?
Aarzel niet en neem contact met mij op. Dan maken we snel een afspraak! 

Ik woon in Rhenen maar werk door heel nederland.
Met alle liefde kom ik ook jullie kant op.

Op alle fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Portfolio

Scroll to Top