Familie / love shoots

Met je liefje, je familie, of je gezin

Soms, ja soms zou je graag de tijd heel even stop willen zetten. Om nog even ietsje langer te kunnen genieten van dat ene speciale moment. Ken je dat gevoel ook? Dat ene speciale moment dat je wilt koesteren en wilt vasthouden om nooit meer te vergeten hoe het voelt. Met mijn fotografie zetten we de tijd eventjes stil en leggen we die bijzondere momenten vast. Of het nou je zwangere buik is waar een nieuw leven in groeit, of je gezin in het dagelijks leven, of gewoon samen met je liefje. Iedere fotoshoot is uniek. Samen leggen we de herinnering vast. Ik fotografeer jullie zoals jullie zijn, ongedwongen en in een ontspannen sfeer.

We kunnen lekker naar het bos of naar een stoere industriële locatie. Maar bij jullie thuis kan natuurlijk ook. We nemen alle tijd. Voor een day-in-the-life fotoshoot van je gezin kom ik bij jullie thuis. Ik fotografeer jullie tijdens de alledaagse huiselijke bezigheden. Samen eten, een spelletje doen, of tandenpoetsen, het zijn die alledaagse momenten die zo waardevol zijn.

Tarieven familie/gezinsshoot
• 1 uur fotografie, thuis of op locatie.
• 10 digitale bestanden in hoge resolutie.
• Buiten een straal van 10 km zijn de reiskosten 0,35 cent per km.
• De mogelijkheid om extra foto’s bij te te bestellen via een online galerij.
• €185,00

Op alle fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Zwangerschapsshoot
Als je belangstelling hebt om foto’s van je zwangerschap te laten maken, dan komt de periode van circa 30 weken tot 36 weken het beste uit. Dan is je buik op z’n mooist. Voordat de fotosessie plaatsvindt, hebben we contact met elkaar. We bespreken samen je wensen, ideeën en verwachtingen. De foto’s kunnen in mijn studio gemaakt worden of gewoon lekker in je eigen huis, in je eigen vertrouwde omgeving. We kunnen ook gezamenlijk op pad, naar het bos, de heide, of een stoere buitenlocatie. Heb je zelf ideeën? Laat het mij vooral weten. Ik hoor het graag! Ik kan met je meedenken om de outfit uit te zoeken waarin jij je het prettigst en op je mooist voelt. Dat komt goed! We nemen uitgebreid de tijd voor het nemen van de foto’s. Een fotoshoot duurt circa anderhalf uur.

Tarieven zwangerschapsshoot
• 1 a 1,5 uur fotografie, thuis of op locatie
• 20 foto’s in hoge resolutie.
• Buiten een straal van 10 km zijn de reiskosten 0,35 cent per km.
• De mogelijkheid om extra bestanden bij te bestellen via een online galerij.
• €185,00

Op alle fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Geboortefotografie
Je komt het steeds vaker tegen op social media; geboortefotografie. Als er één bijzonder moment is in je eigen leven, dan is het de geboorte van je kindje. Hoe bijzonder is dat om dat vast te laten leggen? Voor jullie zelf om op terug te kunnen kijken en later, voor je kindje.
Ik leg alle emoties van dat moment vast, het opvangen van de weeën, het vasthouden van elkaars hand, foto’s van inspanning en vermoeidheid, maar ook de bevalling zelf. Het zijn vooral foto’s waarop emoties te zien zullen zijn.

Worden dit geen indiscrete foto’s? Nee hoor, ik fotografeer vanaf een discreet perspectief en ik zet de foto’s om naar zwart-wit, waardoor er nog meer aandacht is voor emoties en interactie. Het is ook de manier van fotograferen die ertoe doet. Ik fotografeer jou als vrouw die hard aan het werk is om een kind op de wereld te zetten. Ik maak een fotoserie van al die bijzondere momenten. En natuurlijk realiseer ik mij dat een geboorte een intiem moment is. Ik ben erbij, maar houd mij op de achtergrond. Ook gebruik ik enkel het aanwezige licht, en geen flitslicht.

Vooraf maken we eerst uitgebreid kennis met elkaar. Het is fijn om elkaar eerst een beetje te leren kennen, om te weten of het een klikt en of het contact prettig voelt. Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend, het geeft je de kans je vragen te stellen en je verwachtingen kenbaar te maken. Het is niet nodig om direct een beslissing te nemen. Dat kan later! Neem hiervoor gerust de tijd.

Ben je enthousiast en wil je meer weten? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. Dan kan ik je nog vertellen over mijn manier van werken en je vragen beantwoorden.


Afscheidsfotografie
Wil je het afscheid van een dierbare liefdevol in beeld laten brengen? Dat kan. Ik help je graag. Verschillende opties zijn mogelijk. Inclusief een stijlvol album om op terug te kijken.

Foto’s van een afscheid zijn waardevol. Juist nu. Het is fijn om iets voor anderen hierin te kunnen betekenen. Het vastleggen van een uitvaart raakt mij soms zelf ook. Mijn emoties kan ik niet uitschakelen. Dat hoeft ook niet, dat hoort bij mij. Ik parkeer mijn emoties voor op de terugweg in de auto. Soms zitten de emoties dichter onder het oppervlak en pink ik achter mijn camera stilletjes een traan weg. En ondertussen klik ik door, en leg ik de liefde van het afscheid vast. Want dat is wat ik doe. Dat is voor mij afscheidsfotografie.

Wil je meer informatie? Ik hoor het graag.