Referenties

Referenties

Chantal: “Sophie is zeer creatief en dat zie je terug in haar fotografie. Ze past mooie en speelse effecten toe. Bij onze familie portretfoto’s had zij allerlei leuke trucjes waardoor deze warm en natuurlijk zijn geworden. Wij vonden het dan ook een gezellige middag met Sophie voor deze fotoshoot en dan ook nog op onze mooie Grebbeberg! Wij raden Sophie zeker aan!”


Esther Ligthart, Bizzita.com: “Ik ben een van die internationale bloggers en schrijvers die niet zo van zelf voor de camera staan houdt! Liever laat ik de sieraden van anderen schitteren of vertel ik mensen, zowel b2c als b2b meer over retail sales-en marketing in de internationale luxury en juwelenindustrie.
 
Voor mijn blog Bizzita.com had ik niet veel nodig, maar voor mijn social media headshots wel. Daarnaast schrijf ik voor vakbladen, die een goede professionele foto willen. Ik vroeg Sophie vanwege het werk dat ik al van haar gezien had bij DierenDokters. Heel natuurlijke fotografie, geen opschmuck en toch veel gevoel voor kleur, detail, emoties, moment.
 
Nu heb ik een vol portfolio met foto’s die ik inzet naar gelang het medium waarop ze geplaatst moeten worden! Sophie, je bent een natuurtalent en heerlijk om mee te werken!”


Marjolein: “Onze vraag aan Sophie was ons te portretteren in ons huis waar we 10 jaar hebben gewoond, veel aan hebben verbouwd en dat we binnenkort achter ons laten. En dat is gelukt! In een uur maakte ze prachtige heldere foto’s van ons drieën, hoe we nu zijn, wat we nu doen, en met ons huis en onze tuin net zo belangrijk in beeld. Haar verschillende speelse invalshoeken zorgen voor leuke en mooie foto’s.”
 
 


Dianta en Rik: “Sophie heeft onze dag geweldig vast gelegd, met heel veel emotie. Ze is heel fijn en rustig om om je heen te hebben in de hectiek van de drukke dag. Wij kijken nog vol geluk terug naar onze prachtige foto’s!”
 
 
 


Marianne de Pagter: “Lieve Sophie, de day after… Wat heb ik voor en achter de schermen ontzettend van jou kunnen genieten. Wat was je mooi in verbondenheid. Als professioneel fotograaf, als moeder en als mens. Dank je wel.”
 
 
 
 
 
 
 


Lianne en Ruben: “Via een flyer bij de Albert Heijn in Rhenen zijn we in contact gekomen met Sophie. Daarna hebben we een kennismakinggesprek gevoerd, dat is goed bevallen en Sophie nam uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen. Tijdens het gesprek had Sophie een voorbeeld album van bruiloftsfotografie meegenomen, op die manier konden we voorbeelden bedenken wat voor soort foto’s we wilden. Daarna hebben we een loveshoot ingepland, daarbij konden we alvast aan elkaar wennen. Al snel hadden we de foto’s op de mail, we hebben een aantal foto’s uitgekozen en deze in een lijst gedaan. Voorafgaand van onze dag hebben we nog een afspraak gehad om de details van de dag door te nemen.

 
Op de dag zelf was Sophie op al vroeg aanwezig en nam zij de tijd om foto’s te maken, zoals mijn moeder zei; ‘Op een gegeven moment hoorde ze er even bij, zo voelde het.’ Gedurende de dag leek het alsof Sophie haast onzichtbaar was, ze ging op tussen de gasten en heeft zonder dat je het door hebt schitterende foto’s gemaakt. Sophie, bedankt voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!”