Over Soooph

Ik ben Sophie. Sommigen noemen mij Soooph.

Ik ben moeder van drie dochters en woon in Rhenen. Ik fotografeer al sinds het moment dat ik de oude spiegelreflexcamera van mijn opa kreeg toen ik jong was. In de loop van de jaren heb ik mij steeds verder ontwikkeld. Door het volgen van verschillende cursussen, zoals bijvoorbeeld op het gebied van bruidsfotografie, belichtingstechnieken en door het opdoen van veel ervaring.

Met mijn man en kinderen reis ik het liefste de wereld over. Samen avonturen beleven. Natuurlijk gaat mijn camera mee. Kleurrijke markten, maar ook het dagelijkse straatbeeld in exotische landen bieden volop inspiratie. Dichterbij huis haal ik mijn inspiratie uit het alledaagse. En dat is altijd handig als je drie dochters hebt.

“Samen avonturen beleven”

Soooph

Mijn ogen staan continu op scherp. Ik ben altijd op zoek naar mooie beelden of momenten. Van mensen, momenten van interactie. Van real-life, in alle eerlijkheid.

Het is heel fijn dat ik als fotograaf ook wat kan betekenen voor Stichting Still. Een organisatie die kosteloos fotoreportages verzorgt aan ouders van stilgeboren kindjes. Tijdens deze fotoreportages leg ik de momenten vast waarop ik de immense liefde en trots zie bij de ouders voor hun kind.

Verschillende foto’s zijn gepubliceerd in de kleurenbijlage van het Financieel Dagblad. Voor Silktravel ben ik op pad geweest naar Ibiza. Dichterbij huis waren foto’s te zien bij grote webshops, de voorkant van de gemeentegids, op reclameborden van Heka Vuurwerk langs de weg of in het vakblad Zoom.

Uitgangspunt voor mij is altijd om die ander blij te maken met mooie beelden. Wil je meer informatie? Ik hoor het graag.

Liefs Sophie