Bruiloften

JA ik wil!

Gaan jullie trouwen? Leuk! Gefeliciteerd! Het wordt jullie dag. Komende tijd zal een leuke en drukke tijd zijn om alles voor die dag te regelen. Zijn jullie op zoek naar een fotograaf? Ik denk graag met jullie mee.

Als fotograaf leg ik alle belangrijke momenten van jullie dag vast. Vanaf het moment dat de bruid zich klaarmaakt voor de grote dag, tot en met het afsluitende feest. Ik beweeg mij tussen alle mensen door om op die manier de onverwachte tranen van oma, of de coole dansmoves van je collega of de giechelende vriendinnen op beeld te kunnen vangen. Ik lig op de grond om je schoenen vast te leggen, hurk voorin de kerk of klim bovenop de bar om een shot van boven te kunnen maken.

Al die belangrijke momenten maak ik samen met jullie mee. In mijn werkwijze besteed ik veel aandacht aan de interactie tussen de mensen. Verwacht van mij geen statisch geposeerde foto’s, maar juist foto’s waar de emotie van afspat en waarin de sfeer voelbaar is!

Op zo’n speciale dag als deze neem ik ook altijd graag even apart de tijd voor het kersverse bruidspaar. Even een moment met jullie alleen, om jullie samen vast te leggen. Meestal is dit ook het enige moment van de dag dat je even alleen met je tweetjes bent. Daar nemen we dan ook echt even de tijd voor. Ik vind het belangrijk dat jullie van dit moment genieten en op jullie gemak zijn.

Voor de grote dag plaatsvindt plan ik graag nog een loveshoot met jullie. Op die manier kunnen we vast een beetje aan elkaar wennen. Dan zijn we op de dag van de bruiloft al een beetje vertrouwd met elkaar, dat is wel zo fijn!

Tweede fotograaf
Het is mogelijk om voor jullie bruiloft een tweede fotograaf te boeken. Op deze manier hoef je geen enkel moment te missen. Hoe gaaf is dat? Bijvoorbeeld de voorbereiding van de bruid én de bruidegom, of het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, van twee kanten jullie blikken, of het jawoord… We zijn goed op elkaar ingespeeld en leggen samen hierdoor net al die speciale momenten vanuit verschillende invalshoeken vast.

Videograaf
Willen jullie de dag ook gefilmd hebben? Dat kan. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

 • Een kennismakingsgesprek bij jullie thuis
 • Een loveshoot voorafgaand aan de bruiloft
 • Een preview de dag na de bruiloft (circa 5 bestanden). Deze worden via we-transfer geleverd
 • Geselecteerde bestanden in hoge resolutie, zonder watermerk, binnen 6 weken na de bruiloft.
 • De bestanden ontvangen jullie op een usb-stick
 • Een minialbum
 • Een enthousiaste fotograaf die graag met jullie meedenkt

Tarieven bruidsfotografie

 • 4 uur fotografie: €600,00
 • 6 uur fotografie: €850,00 inclusief mini album
 • 8 uur fotografie: €1.100,00 inclusief mini album
 • Van aankleden tot openingsdans, 2 fotografen €1795,00 inclusief mini album
 • Prijzen zijn excl. 21% btw. Op alle fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

  Bel me!
  Heb je vragen, ideeën en ben je benieuwd naar mogelijkheden? Aarzel niet en bel me gerust op 06-37330173. Dan maken we snel een afspraak!