Bruiloften

JA ik wil!

Gaan jullie trouwen? Leuk! Gefeliciteerd! Ik leg met liefde jullie trouwdag vast. Willen jullie beelden die laten zien hoe het echt was? Ik zorg voor spontane en ongedwongen foto’s van jullie twee, samen met jullie gasten. Vanaf het moment dat julllie je ‘s ochtends klaarmaken, tot en met de ontlading op het afsluitende feest… ik beweeg mij geruisloos tussen alle mensen door om op die manier de onverwachte tranen van oma, of de coole dansmoves van je collega of de giechelende vriendinnen op beeld te kunnen vangen.

“Ik leg de liefde vast”

Wat ik doe is duidelijk: ik leg de liefde vast, met aandacht voor emoties en interactie. De foto’s die jullie ontvangen zijn in echte kleuren en in stijlvol zwartwit. Foto’s waar de emotie van af spat en waarin de sfeer voelbaar is! Natuurlijk horen daar ook de sfeerbeelden bij, van mooie details en de bloemen Het plaatje maak ik compleet. Ik zorg voor foto’s die het verhaal van jullie dag laten zien. Ik leg de herinnering vast, voor nu en voor later.

Bij het kennismakingsgesprek neem ik graag samen met jullie de planning door. Voor mij is een bruiloft een bekende routine. Best handig toch? Door mijn ervaring kan ik hierdoor goed met jullie meedenken. En mochten jullie er behoefte aan hebben, ik kan fijne leveranciers aanraden die jullie trouwdag net dat ene extraatje kunnen geven.

Ja! Dit wil ik! Check hier meteen de beschikbaarheid.

Wat kunnen jullie verwachten?

  • Een kennismakingsgesprek
  • Een preview de dag na de bruiloft (circa 5 bestanden). Deze worden via WeTransfer geleverd
  • Geselecteerde bestanden in hoge resolutie, zonder watermerk, binnen 6 – 8 weken na de bruiloft
  • De bestanden ontvangen jullie op een usb-stick
  • Een enthousiaste fotograaf die graag met jullie meedenkt

Twee fotografen
Willen jullie een tweede fotograaf op je bruiloft? Dat kan ook! Want hoe tof is dat, twee fotografen op je bruiloft, zodat je geen enkel moment hoeft te missen. Ik heb een fijne collega fotograaf waar ik vaak mee samen werk. Samen met Jantine, van Made by Jantine Photography leggen we graag jullie dag gezamenlijk vast. Tijdens de voorbereiding op jullie trouwdag verdelen we ons over de locaties, zodat we er bij zijn als jullie je allebei klaarmaken voor deze grote dag. Dit levert persoonlijke plaatjes op. De rest van de dag leggen we alle bijzondere momenten vanuit verschillende perspectieven vast. We zijn goed ingespeeld op elkaar en vullen elkaar goed aan. Dat is heel fijn. Dit levert een compleet beeld op van jullie bruiloft en jullie mensen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een gedeelte van de dag een tweede fotograaf te laten komen. Nieuwsgierig? Ik hoor het graag.

Videograaf
Bewegende beelden geven net weer een andere ervaring dan foto’s. Willen jullie een korte film van je bruiloft, met daarop alle bijzondere momenten sfeervol vastgelegd? We werken samen met een fijne videograaf. Informeer naar de mogelijkheden.

Tarieven bruidsfotografie


tarief 2 fotografen

Tarief is exclusief reiskosten.

tarief 2 fotografen

Tarief is exclusief reiskosten.

Optioneel:

  • Een loveshoot voorafgaand aan de bruiloft. Op die manier kunnen we vast een beetje aan elkaar wennen. Dan zijn we op de dag van de bruiloft al een beetje vertrouwd met elkaar, dat is wel zo fijn!
  • Extra uren zijn bij te boeken zowel voor twee fotografen als voor één fotograaf
  • Photobooth voor alle mensen die graag net even een andere selfie willen maken. Succes gegarandeerd.
  • Een upgrade van jullie album.

Bel me!
Hebben jullie vragen, ideeën en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en bel gerust op 06-37330173. Dan maken we snel een afspraak! Ik woon in Rhenen maar werk door heel nederland. Met alle liefde kom ik ook jullie kant op.

Op alle fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Klik hier voor het maken van een afspraak.


There is no gallery selected or the gallery was deleted.